top of page
KLEIN BEDRIJF, GROTE SERVICE

Zaakvoerder Yves Quicke is uw vaste contactpersoon en aanspreek punt. Bovendien staat hij altijd mee op de werf. U krijgt dus een op-en-top persoonlijke aanpak, met kennis van zaken. 

20 JAAR ERVARING EN VAKKENNIS

U krijgt vakwerk volgens de regels van de kunst. Dat bewijzen onze talrijke trouwe klanten: particulieren met een baksteen in de maag, ambitieuze architecten, succesvolle kmo’s én gevestigde bouwfirma’s. 

 

KWALITATIEF HOOGSTAANDE MATERIALEN

Onze succesformule? Uitstekend vakmanschap, uitzonderlijke service én kwaliteitsmaterialen die het verschil maken. Zo garanderen wij u een duurzaam eindresultaat.

 

MEE MET DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

De technologie staat niet stil – zeker niet in de elektriciteitssector. Daarom houden wij een vinger aan de pols van de trends. En passen

wij onze technieken en materialen aan de innovaties aan.

 

 

GEDETAILLEERDE OFFERTE BINNEN 1 WEEK 

Vergeet lange wachttijden. Wij maken uw gedetailleerde offerte op basis van het bestek. Of  komen eerstdaags op werfbezoek. Binnenéén week weet u waar u staat.

 

STIPTE OPLEVERING

Een woord is een woord. Zodra uw werf klaar is, volgen wij stipt onze planning en afspraken. Zodat uw elektriciteitswerkzaamheden op tijd klaar zijn.  

 

INCLUSIEF KEURINGSATTEST

Veiligheid primeert. Wij voeren uw werken uit volgens de regels van de kunst én de wet. Bovendien krijgt u altijd een geldig keuringsattest.

 

RAZENDSNELLE HERSTELLINGEN

Onze service stopt niet na onze werkzaamheden. Problemen? Defect? Wij komen meteen ter plaatse met een oplossing – de klok rond, zeven dagen per week.

bottom of page