top of page

ABOUT

Elektriciteitswerken in de regio Brugge? Electro Quicke!
 

U vond het huis van uw dromen? Laat dan de elektriciteit grondig nakijken. Verouderde elektriciteitsnetten zijn vaak te licht voor toestellen van vandaag, zoals een steamer of inductiekookplaat. Elektro Quicke past uw elektriciteitsnet en uw verdeelkast aan – voor veilig, comfortabel woonplezier. Is uw elektriciteitsnet afgekeurd? Dan maakt Elektro Quicke het keuringsklaar, inclusief de attesten.

 

Elektriciteitswerken voor renovatie en nieuwbouw

 

Nieuwbouwproject? Elektro Quicke plaatst uw gloednieuw elektriciteitsnet volgens de regels van de kunst: elektriciteitsleidingen, schakelaars, zekeringen en zekeringkasten. Zaakvoerder Yves Quicke staat mee op uw werf, en leidt uw elektriciteitswerken in goede banen. Werf in de regio Brugge? Maak nu een afspraak.

 

Elektriciteitswerken in de regio Brugge volgens uw elektrisch plan

 

Het fundament van een functioneel elektriciteitsnet? Een slim elektrisch schema. Met alle schakelaars, lichtpunten en stopcontacten die u ooit nodig hebt, inclusief tv- en internetaansluitingen. En dat allemaal op de juiste plaats. Bij Elektro Quicke krijgt u deskundig technisch advies en een waterdicht elektrisch plan. Wij denken aan alles.

 

Elektriciteitswerken met kwaliteitsmaterialen

 

Klinkende namen zoals Niko, BTicino en Schneider? Dat betekent topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Elektro Quicke is uw erkende installateur. Wij zweren bij betaalbare kwaliteitsmerken. Zodat u na uw elektriciteitswerken lang gerust bent, en geen cent teveel betaalt. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Reken ook op Elektro Quicke voor uw verlichting, domotica, videofonie en camerabewaking .

bottom of page