top of page

ABOUT

Videofoon voor uw appartement of huis met een oprijlaan? Elektro Quicke

 

U weet altijd wie er aan de deur staat. Met een videofoon van Elektro Quicke. Videofonie is populair voor appartementen en woningen met een oprijlaan. Want op uw videoscherm ziet u in een oogopslag wie er aan de deur of poort is. U hoeft uw woning niet uit. En met een druk op de knop laat u uw bezoeker vanop afstand binnen.

 

Met een videofoon bent u gerust

 

Met een videofoon kiest u voor veiligheid en comfort. Ga voor een eenvoudig model en praat via uw videofoon met uw bezoeker. Of kies voor een geavanceerde videofoon, en laat het signaal doorschakelen naar uw gsm. Waar u ook bent, u ziet wie er aan de deur is en opent of sluit die met één klik. Bang voor inbrekers? Laat uw videofoonbeelden dan opnemen.

 

Videofoon – ook voor uw renovatieproject

 

Videofonie alleen voor nieuwbouw? Helemaal niet! Met een minimum aan kap- en breekwerk, en in een mum van tijd plaatst onze installateur uw videofoon volgens de regels van de kunst. Zodat u geniet van alle wooncomfort dat u verdient. Vraag nu  raad aan uw adviseur voor videofonie en telefonie in de regio Brugge: Elektro Quicke.

 

Videofoon van kwaliteitsmerken

 

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is het handelsmerk van Elektro Quicke. Daarom krijgt u videofonie en telefonie van topmerken zoals Comelit, Siedle  en BTicino. Klop nu bij Elektro Quicke aan voor advies op maat en een piekfijne installatie.

 

Reken ook op Elektro Quicke voor uw elektriciteit , domotica, verlichting  en camerabewaking.

bottom of page